M.H. Haarstyliste

Uw professionele kapster

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Marissa Hellemons, 36 jaar oud en heb in 2020 mijn eigen kapsalon geopend. Ik heb 20 jaar lang ervaring opgedaan in een paar mooie salons waar ik me heb mogen ontwikkelen tot topstyliste en kleurspecialiste. U kunt bij mij terecht voor goed advies, waarbij ik zal kijken naar de natuurlijke valling van het haar, de vorm van het gezicht, de huidskleur, de kleur van de ogen en naar U als type mens. Ik werk met de nieuwste kapperstechnieken en ben op de hoogte van de laatste trends.


GEZOND HAAR IS MOOI HAAR!

De haarkleuring waarmee ik werk is vrij van ammonia, PPD, parabenen, silicone en resorcinol. Dit product is in staat om het haar te herstructureren, waardoor maximale dekking, glans en zachtheid worden gegarandeerd en de kleur langer behouden blijft.


Ik bied o.a. het totaalconcept voor perfect krullend haar!

THE GLOBAL CURL CONCEPT

-accentueert de krul -geeft meer volume -reduceert pluis –maakt makkelijker handelbaar-Producten

Het Zweedse REF Stockholm heeft een eigentijdse, complete en professionele haarverzorgings- en stylingslijn. We geloven in Natural Beauty door Zweedse standaarden die overal toegankelijk zijn voor iedereen. Het zit in eenvoud, duurzaamheid en zeer goede kwaliteit in zowel het gebruik als in de uitstraling.

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van de vegan haarproducten van REF Stockholm. In lijn met onze filosofie gebruiken we enkel ingrediënten die 100% veganistisch zijn. Alle REF Stockholm producten bevatten quinoa proteïnen die zorgen voor een groot antioxiderend vermogen en een kalmerende werking hebben voor zowel de hoofdhuid als het haar. REF maakt het haar zichtbaar gezonder en krachtiger!